Najbliższe targi i wystawy
Archiwum wydarzeń targowych
23. Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro połączone z 12.edycją Międzynarodowych Targów Wyposażenia Obiektów Noclegowych WorldHotel odbędą się w dniach 27-29 marca 2019 r. w Ptak Warsaw Expo. To najważniejsze spotkania dla branży HoReCa. Wystawcy z całego świata zaprezentują najwyższej jakości wyposażenie gastronomiczne i hotelarskie oraz szeroką ofertę żywności, napojów i alkoholi.
3 edycja Targów Mazury HoReCa, Ostróda 17-18.04.2018 (2018-04-18)
Poprzednie edycje cieszyły się sporym zainteresowaniem wystawców i odwiedzających, każda z nich zgromadziła ponad stu wystawców z branży gastronomicznej, hotelarskiej i cateringowej. Drugą edycję wydarzenia rozszerzyliśmy dodatkowo o cukiernictwo i piekarstwo ze względu na rosnące zainteresowanie branży najwyższej jakości pieczywem, wyrobami cukierniczymi i deserami.
Targi WorldFood Warsaw to najważniejsze targi w Warszawie poświęcone sektorowi spożywczemu– od produkcji aż po wyrób końcowy i jego sprzedaż. Oferują możliwość spotkania polskiego sektora rolno-spożywczego z zagranicznymi partnerami oraz nawiązania nowych relacji biznesowych na świecie.
22. Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro oraz 11. Międzynarodowe Targi Wyposażenia Obiektów Noclegowych WorldHotel to najważniejsze spotkania dla branży HoReCa. Oba wydarzenia odbędą się w dniach 21-23 marca 2018 w Warszawie. Wystawcy z całego świata zaprezentują najwyższej jakości wyposażenie gastronomiczne i hotelarskie oraz szeroką ofertę żywności, napojów i alkoholi.
Już po raz trzynasty mamy zaszczyt przedstawić Państwu - Festiwal Kuchni Greckiej, niezwykłe wydarzenie skupiające w jednym miejscu największe autorytety kulinarne oraz przedstawicieli branży gastronomicznej.
Zimt&Sterne – Międzynarodowe Targi Przemysłu Piekarskiego i Cukierniczego, Münster 03-05.11.2017 (2017-11-05)
Serdecznie zapraszamy na Międzynarodowe Targi Przemysłu Piekarskiego i Cukierniczego Zimt&Sterne, które odbędą się w dniach 3-5 listopada w Münster.
Anuga - Międzynarodowe Targi Spożywcze odbędą się w dniach 07- 11 października 2017 na terenach wystawienniczych w Kolonii. TASTE THE FUTURE - 10 imprez specjalistycznych pod jednym dachem.
Kongres Szefów Kuchni 2017, Warszawa 11.10.2017 (2017-10-11)
Integracja, nowe relacje, wymiana wiedzy, profesjonalne sesje networkingowe, interesujące merytoryczne wystąpienia i dyskusje eksperckie, nowości, prezentacje dostawców, to powody, dla których warto uczestniczyć w największym spotkaniu Szefów Kuchni w Polsce.
Targi WorldFood Warsaw to najważniejsze targi w Warszawie poświęcone sektorowi spożywczemu– od produkcji aż po wyrób końcowy i jego sprzedaż. Oferują możliwość spotkania polskiego sektora rolno-spożywczego z zagranicznymi partnerami oraz nawiązania nowych relacji biznesowych na świecie. Sektory na WorldFood Warsaw są dedykowane dodatkom do żywności, żywności ekologicznej, napojom alkoholowym oraz maszynom i technologii do produkcji i obróbki żywności.
EuroGastro to najważniejsze wydarzenie targowe w Polsce dla sektora HoReCa. Tradycją Targów EuroGastro jest bogaty program wydarzeń towarzyszących, na które składają się przede wszystkim: pokazy kulinarne, konkurs kawowy, a także warsztaty, szkolenia i seminaria. Dzięki takim wydarzeniom profesjonaliści z branży mogą doskonalić swoje umiejętności, poznawać aktualne tendencje i kierunki rozwoju, a także podpatrywać działania mistrzów.
Targi SweetTARG, to dla regionalnych przedsiębiorców zawsze dobra okazja do spotkania z wiodącymi dostawcami dla branży cukierniczej, piekarniczej i lodziarskiej.
Targi HORECA®/GASTROFOOD®, Kraków 16-18.11.2016 (2016-11-18)
Targi HORECA®/GASTROFOOD® to odpowiedź na dynamiczny rozwój branży hotelarsko-gastronomicznej w Polsce. W jednym miejscu i czasie prezentowana jest kompleksowa oferta wyposażenia wnętrz hotelowych, terenów rekreacyjno-sportowych, recepcji, sal restauracyjnych, zaplecza kuchennego, a także żywność i napoje oraz wina z całego świata.
Zimt&Sterne – Międzynarodowe Targi Przemysłu Piekarskiego i Cukierniczego, Münster 04-06.11.2016 (2016-11-06)
Serdecznie zapraszamy na Międzynarodowe Targi Przemysłu Piekarskiego i Cukierniczego Zimt&Sterne, które odbędą się w dniach 4-6 listopada w Münster.
Kulinarne Mistrzostwa Polski – to nowy konkurs, który będzie miał swoją premierę 12 października br. podczas 9. Międzynarodowych Targów Wyposażenia Obiektów Noclegowych WorldHotel 2016 organizowanych w Centrum Targowo-Kongresowym MT Polska przy ul. Marsa 56C w Warszawie.
Kongres Szefów Kuchni 2016, Warszawa 12.10.2016r. (2016-10-12)
Integracja, nowe relacje, wymiana wiedzy, profesjonalne sesje networkingowe, interesujące merytoryczne wystąpienia i dyskusje eksperckie, nowości, prezentacje dostawców, to powody, dla których warto uczestniczyć w największym spotkaniu Szefów Kuchni w Polsce.
Targi WorldFood Warsaw to najważniejsze targi w Warszawie poświęcone sektorowi spożywczemu– od produkcji aż po wyrób końcowy i jego sprzedaż. Oferują możliwość spotkania polskiego sektora rolno-spożywczego z zagranicznymi partnerami oraz nawiązania nowych relacji biznesowych na świecie.
EuroGastro to najważniejsze i największe wydarzenie targowe w Polsce dedykowane branży HoReCa. Ideą targów EuroGastro jest przedstawienie pełnej i różnorodnej oferty produktów, usług i rozwiązań dla gastronomii. Na EuroGastro obecni są przedstawiciele wiodących firm z Polski i z zagranicy, co stanowi znakomitą okazję do porównania ich oferty, a także do nawiązania międzynarodowych kontaktów handlowych.
Targi Internorga to najstarsza (od 1921 roku) i największa w Europie oraz jedna z największych i najbardziej prestiżowych imprez wystawienniczych branży hotelarskiej i gastronomicznej na świecie. Dzięki dużej liczbie wystawców i zwiedzających oraz ich najwyższej fachowości (ponad 90% gości to fachowcy z branży) targi dają najlepszą okazję do zapoznania się z najnowszymi trendami i innowacjami w branży oraz nawiązania dużej liczby kontaktów handlowych.
VII edycja Targów Cukierniczych, Piekarniczych i Lodziarskich SweetTARGi 2016, Katowice 12-14.03.2016 (2016-03-14)
7 edycja targów SweetTARGi, będzie znakomitą okazją do zaprezentowania nowości i premier w branży cukierniczej, piekarniczej, lodziarskiej i gastronomicznej. Ponadto, do spotkania szerokiego grona specjalistów i profesjonalistów, którzy jak zawsze tłumnie pojawiają się w nowo otwartym Międzynarodowym Centrum Kongresowym w Katowicach (lokalizacja obok Spodka).
Targi Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO w Gdańsku to najważniejsze spotkanie przedstawicieli branży HoReCa na północy Polski. To miejsce gdzie profesjonalizm i doświadczenie łączy się ze świeżym spojrzeniem na branżę gastronomiczną. Z dumą informujemy, że od chwili obecnej organizatorem targów FOOD-to-GO jest firma Targi w Krakowie Sp. z o.o.
Zimt&Sterne – Międzynarodowe Targi Przemysłu Piekarskiego i Cukierniczego, Münster 06-08.11.2015 (2015-11-08)
Serdecznie zapraszamy na Międzynarodowe Targi Przemysłu Piekarskiego i Cukierniczego Zimt&Sterne, które odbędą się w dniach 6-8 listopada w Münster.
Zapraszamy do wystawienia się na Anuga - Międzynarodowych Targach Spożywczych, które odbędą się w dniach 10 - 14 października 2015 na terenach wystawienniczych w Kolonii. TASTE THE FUTURE - 10 imprez specjalistycznych pod jednym dachem.
16. edycja Targów Piekarstwa, Cukiernictwa i Lodziarstwa BALTPIEK, Gdańsk 27-29.05.2015 (2015-05-29)
Na Targach nie zabraknie kulinarnego i piekarskiego show, w ramach którego podziwiać można będzie: pokazy sztuki piekarniczej Światowych Mistrzów Piekarstwa, gotowanie Drużyny Olimpijskiej Stowarzyszenia Kucharzy Polskich, triki barmańskie, mistrzów sztuki cukiernictwa, a także pokazy gotowania dietetycznego. W programie znajdą się zarówno profesjonalne szkolenia i konferencje, jak i skierowane do odbiorców indywidualnych konsultacje i porady, w tym przygotowany we współpracy z Akademią Skutecznej Diety sektor porad dietetyków i konsultantów żywieniowych, wykłady dla młodzieży, a także ciesząca się ogromnym zainteresowaniem analiza składu i masy ciała.
18. edycja Targów Wyposażenia i Zaopatrzenia Gastronomii, Hoteli i Sklepów GASTROEXPO, Gdańsk 27-29.05.2015 (2015-05-29)
W dniach 27-29 maja 2015 r. w Centrum Wystawienniczo-Kongresowym AmberExpo w Gdańsku odbędą się targi dedykowane branży spożywczo-gastronomicznej. Ten projekt to połączenie czterech specjalistycznych tytułów targowych: 16. Targów Piekarstwa, Cukiernictwa i Lodziarstwa BALTPIEK, 18. Targów Wyposażenia i Zaopatrzenia Gastronomii, Hoteli i Sklepów GASTROEXPO, 17. Targów Mleczarstwa MLECZNA REWIA oraz 13. Międzynarodowych Targów Przetwórstwa i Produktów Rybnych POLFISH.
Gastro Arena to wydarzenie, którego ideą jest przedstawienie kompleksowej i różnorodnej oferty produktów i usług dla branży gastronomicznej. Targi mają na celu umożliwienie przedstawicielom firm z kraju i zagranicy wymiany doświadczeń, nawiązania międzynarodowych kontaktów handlowych oraz zaznajomienia się z ofertami produktów z zakresu wyposażenia gastronomicznego restauracji, hoteli, barów i kawiarni.
Na targi WorldFood Warsaw 2015 zapraszamy profesjonalistów związanych z branżą produkcji żywności. Wystawcami targów są zarówno przedsiębiorcy oferujący gotowe produkty rolno– spożywcze i napoje, jak również przedstawiciele podmiotów związanych z procesem produkcji. Tym samym, mile widziane są firmy oferujące przyprawy i dodatki do żywności, a także dostawcy technologii i usług branżowych.
EuroGastro to największe i najważniejsze w Polsce targi dla branży HoReCa. Ideą targów jest przedstawienie pełnej i różnorodnej oferty produktów, usług i rozwiązań dla gastronomii.
VI edycja Targów Piekarniczych, Cukierniczych i Lodziarskich SweetTARGi 2015, Katowice 28.02-05.03.2015 (2015-03-05)
VI edycja targów SweetTARGi, będzie znakomitą okazją do zaprezentowania nowości i premier w branży cukierniczej, piekarniczej, lodziarskiej i gastronomicznej. Ponadto, do spotkania szerokiego grona specjalistów i profesjonalistów, którzy jak zawsze tłumnie pojawiają się w Katowicach.
Targi FOOD-to-GO to najważniejsze wydarzenie w branży gastronomicznej na Pomorzu, które odbywa się cyklicznie już od pięciu lat. Tym co wyróżnia targi FOOD-to-GO to oprócz szerokiej oferty, ciekawy program towarzyszący obejmujący trzy strefy tematyczne: strefę Deserowych Inspiracji, Bezglutenową oraz Tradycyjnych Smaków Pomorza.
HOTEL - GASTRO Meeting 2014 -Targi Wyposażenia Hoteli, Gastronomii i Cateringu, Sosnowiec 10-11.06.2014 (2014-06-11)
Zapraszamy przedstawicieli sektora horeca do wzięcia udziału w w tym niezwykłym spotkaniu branżowym - Targach Wyposażenia Hoteli, Gastronomii i Cateringu - HOTEL-GASTRO Meeting . W tym samym terminie odbędą się również Targi Przemysłu Mięsnego - MEAT MEETING.
Międzynarodowe Targi Żywności – World Food Warsaw 2014 to szansa dla całej branży spożywczej, szansa, by Warszawa stała się ważnym punktem na mapie spotkań branży żywnościowej. Na targi World Food Warsaw 2014 zapraszamy profesjonalistów związanych z branżą produkcji żywności. Wystawcami targów, są zarówno przedsiębiorcy oferujący gotowe produkty rolno – spożywcze, jak również przedstawiciele podmiotów związanych z procesem produkcji. Tym samym, mile widziane są również firmy oferujące przyprawy i dodatki do żywności, a także dostawcy technologii i usług branżowych.
EuroGastro to najważniejsze i największe wydarzenie targowe w Polsce dedykowane branży HoReCa. Ideą targów EuroGastro jest przedstawienie pełnej i różnorodnej oferty produktów, usług i rozwiązań dla gastronomii. Na EuroGastro obecni są przedstawiciele wiodących firm z Polski i z zagranicy, co stanowi znakomitą okazją do porównania ich oferty, a także do nawiązania międzynarodowych kontaktów handlowych.
W terminie 14 – 19 marca 2014 w Hamburgu odbędzie się 88. edycja Międzynarodowych Targów Hotelarstwa, Gastronomii, Żywienia Zbiorowego, Piekarnictwa i Cukiernictwa INTERNORGA. Targi Internorga to najstarsza i największa w Europie oraz jedna z największych i najbardziej prestiżowych imprez wystawienniczych branży HoReCa na świecie.
V edycja Targów SweetTARG, Katowice 01-03.03.2014 (2014-03-03)
Piąta edycja to nowości i niespodzianki oraz sprawdzone wydarzenia, które spotkały się z Państwa dużym zainteresowaniem w latach poprzednich. Zapraszamy na III Konferencję Piekarniczą, Specjalną Strefę Mistrza Branży, Festiwal Kołocza Śląskiego, pokazy polskich baristów oraz adeptów cukiernictwa. Kolejną, piątą odsłonę SweetTARG będziemy szeroko promować zarówno w kraju jak i zagranicą.
Zapraszamy do udziału w IV Targach Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO, które odbędą się 5-6 lutego 2014r. w Gdańsku (AMBER EXPO). Organizatorem targów jest firma easyFairs, lider w organizacji targów branżowych w Europie. Targi FOOD-to-GO to jedno z ciekawszych wydarzeń, które na stałe wpisało się w kalendarz najważniejszych imprez gastronomicznych w branży.
Nieodłącznym elementem każdej edycji INTERGASTRY jest bogaty i interesujący program towarzyszący targom, na który składają się fora, wykłady (poświęcone m.in. żywieniu zbiorowemu, cateringowi), a także pokazy, prezentacje i liczne konkursy dla kucharzy (m.in. Becuse d’Or Germany, Couvert d’Or, Culinary Competition), cukierników (Forum Trendów w Cukiernictwie, Intergastra Cup), barmanów (Bar Competitions BDU, Internationaler Flairbartending-Wettbewerb) i pracowników hoteli zajmujących się dekoracyjnym nakrywaniem stołu i serwowaniem potraw.
Największe jesienne Targi branży HoReCa w Polsce: co roku na powierzchni ponad 7 tys. m2 spotyka się w Krakowie blisko 300 wystawców z kraju i zagranicy. Na targach prezentowana jest pełna oferta wyposażenia dla restauracji, barów, kawiarni, cukierni, stołówek, pizzerii oraz hoteli i innych obiektów noclegowych, a także artykuły spożywcze i napoje dla gastronomii oraz wina z całego świata.
15. Targom Piekarstwa, Cukiernictwa i Lodziarstwa BALTPIEK towarzyszyły będą trzy specjalistyczne ekspozycje: 17. Targi Wyposażenia i Zaopatrzenia Gastronomii, Hoteli i Sklepów GASTROEXPO, 12. Targi Przetwórstwa i Produktów Rybnych POLFISH oraz 16. Targi Mleczarstwa MLECZNA REWIA, tworząc kompleksową ofertę dedykowaną rynkowi spożywczemu. Zintegrowany projekt branżowy odbywał będzie się pod hasłem Zdrowo! czyli jak?
17. Targi Wyposażenia i Zaopatrzenia Gastronomii, Hoteli i Sklepów GASTROEXPO, Gdańsk 22-24.05.2013 (2013-05-24)
17. Targom Wyposażenia i Zaopatrzenia Gastronomii, Hoteli i Sklepów GASTROEXPO towarzyszyły będą trzy specjalistyczne ekspozycje: 15. Targi Piekarstwa, Cukiernictwa i Lodziarstwa BALTPIEK, 12. Targi Przetwórstwa i Produktów Rybnych POLFISH oraz 16. Targi Mleczarstwa MLECZNA REWIA, tworząc kompleksową ofertę dedykowaną rynkowi spożywczemu. Zintegrowany projekt branżowy odbywał będzie się pod hasłem Zdrowo! czyli jak?
W terminie 8 – 13 marca 2013 w Hamburgu odbędzie się 87. edycja Międzynarodowych Targów Hotelarstwa, Gastronomii, Żywienia Zbiorowego, Piekarnictwa i Cukiernictwa INTERNORGA. Targi INTERNORGA to najstarsza i największa w Europie oraz jedna z największych i najbardziej prestiżowych imprez wystawienniczych branży hotelarskiej i gastronomicznej na świecie. INTERNORGA jest barometrem branży gastronomicznej w Europie.
IV Śląskie Targi Cukiernicze, Piekarnicze i Lodziarskie SweetTARG 2013, Katowice 03-05.03.2013 (2013-03-05)
Serdecznie zapraszamy do udziału w IV Śląskich Targach Cukiernictwa, Piekarnictwa i Lodziarstwa SweetTARG, które odbędą się w dniach 3-5 marca 2013 roku w Katowicach. W tym trzydniowym spotkaniu dla branży cukierniczej, piekarniczej i lodziarskiej udział wezmą czołowi rzemieślnicy, producenci oraz dostawcy dodatków, surowców, urządzeń i technologii. Na targach prezentowane będą najnowsze propozycje rynkowe, z których wiele będzie miało swoją premierę właśnie w Katowicach. Bogatej i zróżnicowanej ofercie wystawców towarzyszyć będzie interesujący program spotkań o specjalistycznym charakterze. Przygotowane zostaną pokazy technologii oraz konkursy z udziałem publiczności.
Zapraszamy na największe w Polsce targi branży cukierniczej i lodziarskiej. Jubileuszowa impreza (piąta edycja) odbędzie się w dniach 19-21 lutego 2013, w nowoczesnej i doskonale wyposażonej hali targowej MTPolska przy ul. Marsa 56 w Warszawie.
FOOD-to-GO – Targi dla gastronomii, lodziarni, pizzerii, barów szybkiej obsługi i cateringu, Gdańsk 05-06.02.2013 (2013-02-06)
Targi te są wydarzeniem skierowanym do gastronomii, lodziarni, pizzerii, barów szybkiej obsługi i cateringu. Szeroki zakres branżowy pozwala stworzyć ofertę atrakcyjna dla każdego obecnego i przyszłego przedsiębiorcy. Wśród firm oferujących swoje produkty na targach nie powinno zabraknąć m.in. wyposażenia punktów małej gastronomii, lunch barów, pizzerii, maszyn pakujących i opakowań do dań na wynos, produktów i półproduktów spożywczych, systemów i rozwiązań cateringowych.
Największe jesienne Targi branży HoReCa w Polsce: co roku na powierzchni ponad 7 tys. m2 spotyka się w Krakowie blisko 300 wystawców z kraju i zagranicy. Na targach prezentowana jest pełna oferta wyposażenia dla restauracji, barów, kawiarni, cukierni, stołówek, pizzerii oraz hoteli i innych obiektów noclegowych, a także artykuły spożywcze i napoje dla gastronomii oraz wina z całego świata.
11. Targi Artykułów Spożywczych i Napojów dla Gastronomii GASTROFOOD, Kraków 14-16.11.2012 (2012-11-16)
W jednym miejscu i czasie odbywają się aż trzy tematycznie powiązane imprezy: 20. Międzynarodowe Targi Wyposażenia Hoteli i Gastronomii w Krakowie HORECA®, 11. Targi Artykułów Spożywczych i Napojów dla Gastronomii w Krakowie GASTROFOOD® oraz 10. Międzynarodowe Targi Wina w Krakowie ENOEXPO®.
Targi Gastro-Hotel, Kołobrzeg 29.02-02.03-2012, Mikołajki 18-20.04, Zakopane 30.05.-01.06, Wrocław 03-05.10.2012 (2012-10-05)
Targi Gastro- Hotel to ciekawe wydarzenie dostarczające wielu wrażeń wizualnych i smakowych, we wszystkich tych regionach, gdzie są organizowane. To możliwość spotkań z osobami z branży. Podczas każdej edycji swoje najnowsze i najlepsze produkty prezentują czołowi producenci, dystrybutorzy, importerzy i handlowcy działający w sektorze HoReCa we współpracy z regionalnymi partnerami handlowymi, którzy najlepiej znają specyfikę danego regionu.
V Międzynarodowe Targi Wyposażenia Obiektów Noclegowych WorldHotel, Warszawa 03-05.10.2012 (2012-10-05)
WorldHotel to prestiżowe, biznesowe spotkanie dostawców produktów i usług oraz najnowszych rozwiązań przeznaczonych dla obiektów noclegowych z ich odbiorcami. W tym roku Międzynarodowe Targi Wyposażenia Obiektów Noclegowych WorldHotel 2012 będą świętować swój piąty jubileusz. radycyjnie już targom towarzyszyć będzie szereg interesujących wydarzeń merytorycznych, takich jak szkolenia, konferencje czy seminaria, które pozwolą uczestnikom zapoznać się z najnowszymi kierunkami w branży.
IV Targi Technologii i Usług dla Koncertów, Eventów i Kongresów, Warszawa 03-04.10.2012 (2012-10-04)
Targi Event to wydarzenie biznesowe skierowane wyłącznie do branży eventowej. Sprzyja nawiązywaniu biznesowych kontaktów handlowych pomiędzy dostawcami produktów, technologii i usług, a ich odbiorcami – organizatorami wydarzeń. Aktualnie to jedyna impreza targowa w Polsce, która prezentuje kompletną i różnorodną ofertę oraz gotowe rozwiązania dla branży eventowej, inspiruje oraz integruje tę branżę, sprzyja jej kształtowaniu, kreując tym samym rozwijający się rynek eventowy w Polsce. Wyróżnikiem Targów Event są pokazy typu show oraz konferencje i szkolenia o charakterze edukacyjnym.
FOOD-to-GO – Targi dla gastronomii, lodziarni, pizzerii, barów szybkiej obsługi i cateringu, Chorzów 18-19.04.2012 (2012-04-19)
Targi te są wydarzeniem skierowanym do gastronomii, lodziarni, pizzerii, barów szybkiej obsługi i cateringu. Szeroki zakres branżowy pozwala stworzyć ofertę atrakcyjna dla każdego obecnego i przyszłego przedsiębiorcy. Wśród firm oferujących swoje produkty na targach nie powinno zabraknąć m.in. wyposażenia punktów małej gastronomii, lunch barów, pizzerii, maszyn pakujących i opakowań do dań na wynos, produktów i półproduktów spożywczych, systemów i rozwiązań cateringowych.
III Śląskie Targi Cukiernictwa, Piekarnictwa i Lodziarstwa SweetTARG, Katowice 04-06.03.2012 (2012-03-06)
W tym trzydniowym spotkaniu dla branży cukierniczej, piekarniczej i lodziarskiej udział wezmą czołowi rzemieślnicy, producenci oraz dostawcy dodatków, surowców, urządzeń i technologii. Na targach prezentowane będą najnowsze propozycje rynkowe, z których wiele będzie miało swoją premierę właśnie w Katowicach. Bogatej i zróżnicowanej ofercie wystawców towarzyszyć będzie interesujący program spotkań o specjalistycznym charakterze. Przygotowane zostaną pokazy technologii oraz konkursy z udziałem publiczności. Zapraszamy do udziału w konkursie o Statuetkę Centrum Targowego FairExpo i Międzynarodowych Targów Katowickich. Wyrażamy przekonanie, że SweetTARG będzie doskonałą okazją do spotkania, wyrażenia opinii i porównania doświadczeń specjalistów z branży.
INTERGASTRA to jedna z najważniejszych i największych w Europie imprez wystawienniczych branży HoReCa Tereny targowe zlokalizowane tuż przy lotnisku w Stuttgarcie oraz autostradzie A8 znów powitają ponad 80.000 gości odwiedzających targi. Bogata oferta skierowana do branży gastronomicznej, hotelarskiej, cateringowej, a także cukiernictwa, lodziarstwa i przemysłu kawiarnianego.
FOOD-to-GO – Targi dla gastronomii, lodziarni, pizzerii, barów szybkiej obsługi i cateringu, Gdańsk 07-08.02.2012 (2012-02-08)
Mamy przyjemność zaprosić Państwa do Gdańska, gdzie w lutym 2012r. odbędzie się II edycja targów FOOD-to-GO. Jest to impreza skierowana do przedstawicieli branży gastronomicznej i cateringu. Uczestnictwo w targach to doskonała szansa do zaprezentowania swojej oferty szerokiemu gronu potencjalnych klientów, jeszcze przed rozpoczęciem "gorącego" sezonu.
Największe jesienne Targi branży HoReCa w Polsce: co roku na powierzchni ponad 7 tys. m2 spotyka się w Krakowie blisko 300 wystawców z kraju i zagranicy. Na targach prezentowana jest pełna oferta wyposażenia dla restauracji, barów, kawiarni, cukierni, stołówek, pizzerii oraz hoteli i innych obiektów noclegowych, a także artykuły spożywcze i napoje dla gastronomii oraz wina z całego świata.
10 Targi Artykułów Spożywczych i Napojów dla Gastronomii GASTROFOOD, Kraków 16-18.11.2011 (2011-11-18)
W jednym miejscu i czasie, w niepowtarzalnej atmosferze Krakowa, równocześnie odbywają się trzy imprezy: 19. Międzynarodowe Targi Wyposażenia Hoteli i Gastronomii HORECA, 10. Targi Artykułów Spożywczych i Napojów dla Gastronomii GASTROFOOD oraz 9. Międzynarodowe Targi Wina ENOEXPO.
Targi te niezwykle intensywnie rozwijają się, a poprzez szeroką ofertę tematyczną oraz światowy poziom wydarzeń kulinarnych znalazły uznanie nie tylko polskiego, ale także międzynarodowego środowiska gastronomicznego. Naszą ambicją jest uczynienie z nich miejsca, gdzie polska gastronomia będzie doceniana przez gości z całego świata, a zdolności kulinarne kucharzy i baristów podziwiane przez międzynarodowych specjalistów z branży. Z tego właśnie z powodu nieustannie rozwijamy kolejne wydarzenia gastronomiczne.
GÄSTE - Międzynarodowe Targi Gastronomii, Hotelarstwa i Zbiorowego Żywienia, Leipzig 04-06.09.2011 (2011-09-06)
Targi GÄSTE - ważne spotkanie dla przemysłu gastronomicznego i zbiorowego żywienia w Niemczech Wschodnich oraz regionach sąsiadujących. Dzięki organizacji pod jednym dachem trzech imprez targi GÄSTE zyskują cenną wartość dodaną. Pod wspólnym hasłem Targi Ze Smakiem odbywają się targi GÄSTE wspólnie z Branżowymi Targami Przemysłu Mięsnego FleiFood oraz Salonem Wyrafinowanych Smaków LE GOURMET.
esyFairs® FOOD-to-GO - Targi małej gastronomii, fast food i cateringu, Kraków 11-12.05.2011 (2011-05-12)
Już po raz trzeci odbędzie się w Krakowie impreza skierowana specjalnie do branży małej gastronomii, cateringu i fast-food. Targi easyFairs FOOD-to-GO cieszą się z roku na rok coraz większą popularnością. Lokalizacja imprezy w samym sercu rynku zbytu jak i nastawienie na odwiedzających pełniących kluczowe decyzje w firmach, sprzyja zawieraniu nowych, wartościowych kontaktów handlowych.
GASTROEXPO 2011 - 16. Targi Wyposażenia i Zaopatrzenia Gastronomii i Sklepów, Gdańsk 16-18.02.2011 (2011-02-18)
Targi GASTROEXPO - to ekspozycja maszyn, urządzeń, technologii, wyrobów kulinarnych, używek dla gastronomii i artykułów do cateringu. Te ważne wydarzenie branżowe corocznie skupia kilka tysięcy profesjonalnych zwiedzających. Tegoroczne edycje Targów są niezwykle bogate w wydarzenia programowe.
Na Targach BALTPIEK swoją ofertę zaprezentują producenci maszyn i urządzeń dla przemysłu piekarniczego, cukierniczego i młynarskiego, a także urządzeń do produkcji lodów oraz różnego rodzaju dodatków smakowych.
easyFairs® FOOD-to-GO - Targi małej gastronomii, fast food i cateringu, Gdańsk 08-09.02.2011 (2011-02-09)
Targi easyFairs® FOOD-to-GO to impreza skierowana do przedstawicieli branży małej gastronomii i cateringu. Do zgłaszania udziału w targach zapraszamy więc producentów i dystrybutorów: produktów i półproduktów spożywczych, dodatków do dań, gotowych dań i napojów , maszyn vendingowych, automatów i dystrybutorów napojów, urządzeń pakujących i opakowań, środków czystości oraz wszelkich rozwiązań niezbędnych dla prowadzenia działalności gastronomicznej.
Impreza cieszy się dużym uznaniem wśród wystawców i zwiedzających. Podczas ostatniej edycji na powierzchni 7000 m2 brutto swoją ofertę zaprezentowało ponad 260 wystawców z Polski i zagranicy. Targowe dni, jak co roku, urozmaici wiele imprez towarzyszących związanych z tematyką hotelarsko-gastronomiczną.
IV Targi Wyposażenia dla Piekarstwa, Gastronomii i Przemysłu Przetwórczego GASTRO-TECH, Kielce 14-16.10.2010 (2010-10-13)
Targi GASTRO-TECH są najlepszą okazją w roku do zapoznania się z najnowszymi technologiami, pogłębienia wiedzy, a także wymiany informacji między specjalistami z branży gastronomicznej z całej Polski.
HOTEL GASTRO Meetting 2010 - Targi Wyposażenia Hoteli, Gastronomii i Cateringu, Sosnowiec 07-09.10.2010 (2010-10-06)
III edycja Targów Wyposażenia Hoteli, Gastronomii i Cateringu - HOTEL-GASTRO Meeting. W tym samym terminie odbywają się również Targi Przemysłu Mięsnego - MEAT MEETING .Swoją ofertę zaprezentują m. in. szefowie kuchni, barmani, firmy cateringowe oraz producenci i dystrybutorzy produktów oraz usług dla gastronomii i hotelarstwa.
GASTRO TRENDY 2010, Poznań 13-16.09.2010 (2010-09-12)
Serdecznie zapraszamy do udziału w kolejnej edycji Międzynarodowych Targów Gastronomii Gastro Trendy. Podczas imprezy będzie można zapoznać się z najnowszymi trendami w dynamicznie rozwijającej się branży gastronomicznej, a także zaproponować swoje produkty i usługi profesjonalnym klientom.
Polagra-Food 2010, Poznań 13-16.09.2010 (2010-09-12)
Jak co roku będzie można zapoznać się z bogatą ofertą producentów, dystrybutorów, hurtowników i sprzedawców detalicznych produktów spożywczych. Zaprezentowane zostaną nowości rynkowe m.in. z zakresu wyrobów spożywczych, napojów, alkoholi, parafarmaceutyków i dodatków dietetycznych.
FOOD-TO-GO KRAKÓW 2010 - Targi dla małej gastronomii i systemów “jedzenia na wynos”, Kraków 18-19.05.2010 (2010-05-18)
Jest to jedyna w Polsce impreza targowa skierowana wyłącznie do przedstawicieli malej gastronomii i dynamicznie rozwijającego się sektora „jedzenia na wynos”.
Szkolenia dla przedstawicieli branży HORECA. Szkolenia mają na celu podniesienie jakości w obsłudze klientów, zwiększenie sprzedaży usług hotelowych oraz usług gastronomicznych i cateringowych (cross -selling i up-selling), poznanie najnowszych technik marketingu on-line obiektu hotelowego czy restauracji oraz poznanie różnych form zarządzania (personalnego i finansowego) i wiele innych zagadnień.
Najlepsze rozwiązania dla małej gastronomii (0000-00-00)
Aby zwiększyć ruch w sklepie i uczynić go atrakcyjniejszym miejscem, do którego klienci chętniej będą zaglądać, wielu właścicieli decyduje się na otwarcie kącika z gastronomią, a jeżeli okazuje się ona sukcesem (co ma miejsce w większości przypadków), osobnego lokalu na małą gastronomię.


Warning: include(modules/modules_adsense_left.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/platne/catering/public_html/modules/targi.php on line 29
Warning: include(modules/modules_adsense_left.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/platne/catering/public_html/modules/targi.php on line 29
Warning: include(modules/modules_adsense_left.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/platne/catering/public_html/modules/targi.php on line 29
Warning: include() [function.include]: Failed opening 'modules/modules_adsense_left.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php52/lib/php') in /home/platne/catering/public_html/modules/targi.php on line 29
Wybierz województwo
lub wybierz kategorię z listy:
Najnowsze firmy



Warning: include(modules/modules_adsense_left.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/platne/catering/public_html/modules/targi.php on line 29
Warning: include(modules/modules_adsense_left.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/platne/catering/public_html/modules/targi.php on line 29
Warning: include(modules/modules_adsense_left.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/platne/catering/public_html/modules/targi.php on line 29
Warning: include() [function.include]: Failed opening 'modules/modules_adsense_left.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php52/lib/php') in /home/platne/catering/public_html/modules/targi.php on line 29
Najbliższe targi i wystawy